תיאור תפקיד:
דרוש/ה שף/ית תפעול, אחריות על הקולינריה באתר כ 1000סועדים, עבודה עפ"י נהלי בטיחות מזון ובטיחות בעבודה, אחריות על הארוחות באתרי ההסעדה, ניהול חומרי גלם, אחריות על פחת, ניסיון והבנה מוכחת במטבח מוסדי, אחריות על תפריטים, ,ניהול והובלת צוות מקצועי במטבח, תמיכה שוטפת במנהל האתר, חמישה ימים בשבוע 7-16
דרישות:
ניסיון במטבח מוסדי – חובה, טבח/ית – שף/ית בעל/ת תעודה סוג 4– חובה, ידע קולינרי מוכח, ניסיון מקצועי מוכח ויציב, נכונות ל"הפשלת שרוולים", חמישה ימי עבודה בשבוע
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-1122
אזור:
מרכז - מודיעין, שוהם
ירושלים - בית שמש
דרום - אשדוד, קרית גת, באר שבע, אשקלון, קרית מלאכי
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
לחברת הסעדה גדולה דרוש/ה מנהל /ת פעילות (יבנה)
דרישות:
ניהול מערך הסעדה בחברה ל-300 סועדים באזור השפלה. ניסיון בניהול מספר מסעדות, ניהול צוות של 10 עובדים וטבחים ,לפחות. ניהול תקציב ועבודה מול לקוחות וספקים. נדרש ניסיון עשיר בתחום הקולינרי-חובה. תודעת שירות ויכולת מנהיגות דיווח למנהל האזור התפקיד בשפלה. 5 ימים בשבוע. קורות חיים עם ציפיות שכר למייל : [email protected]
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
1522
אזור:
מרכז - חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
ירושלים - בית שמש
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
מנהל/ת תפעול של מסעדת חברה באזור חיפה
דרישות:
אחריות על כל תחום התפעול במסעדה עבור עובדי החברה באזור הצפון. כפיפות למנהל האתר ניהול יום יומי ואחריות על כך שכל הארוחות מתנהלות בזמן ,מסודר ולפי נוהלי הבטיחות יתרון לניסיון בתחום ההסעדה, כמו ניהול מסעדה, ניהול מטבח וכדומה. שעות עבודה מ0600-1600 5 ימים בשבוע נא לציין ציפיות שכר
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
1523
אזור:
צפון - קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל
|
תיאור תפקיד:
רשת המאפיות מהמובילות בישראל, מגייסת מנהל/ת סניף מנוסה ובעל/ת תודעת שירות גבוהה, אחריות ויכולת הובלה מוכחת. הזדמנות להיכנס לתפקיד מפתח בסביבה מקצועית, משפחתית וטעימה במיוחד! תיאור תפקיד כללי: – ניהול תפעול שוטף של הסניף וצוות העובדים – אחריות מלאה על שירות, מכירות ועמידה ביעדים – תפעול מערך הקופה, מלאי והזמנות מספקים – שמירה על סטנדרטים גבוהים של ניקיון, תצוגה ואירוח – מתן דוגמה אישית, אחריות על משמרת ועבודה שוטפת מול לקוחות תנאים: – משרה מלאה – ראשון עד שישי במשמרות – שכר: 10,000–12,000 ₪ נטו (בהתאם לניסיון ובהתפתחות בתפקיד) – סביבת עבודה משפחתית, תומכת וממותגת – אפשרויות קידום אמיתיות למתאימים מיקום: באר שבע / דימונה אם יש לך תשוקה לניהול, שירות ואנשים – זו ההזדמנות שלך להצטרף למותג חזק, משפחתי ובעל יציבות תעסוקתית!
דרישות:
– ניסיון קודם בניהול סניף מזון / מאפייה / בית קפה – חובה – ידע בעבודה על מכונת קפה – יתרון משמעותי – יכולת הנעת צוות, יחסי אנוש מצוינים וראש גדול – אחריות אישית ועמידה ביעדים שליחת קורות חיים מהווה הסכמה לשמירת פרטיך במאגר חברת ג׳וב ספייס ולפנייה אליך בנוגע למשרות עתידיות. ניתן לעיין במידע, לתקנו או לבקש את מחיקתו בכל עת באמצעות פנייה ל־ [email protected]. למידע נוסף – ראה/י את מדיניות הפרטיות: https://www.jobspacepro.com/privacy-and-policy
היקף משרה:
משרה מלאה, משמרות
קוד משרה:
16166
אזור:
דרום - באר שבע, דימונה
|
תיאור תפקיד:
לארגון ממשלתי בירושלים דרוש/ה מנהל/ת אתר הסעדה תחומי אחריות: עבודה במטבח מבשל לכמות סועדים גדולה ניהול צוות עובדים, הדרכות עובדים, הטמעת נהלי עבודה, שמירה על נהלי בטיחות במזון, הזמנת חומרי גלם, שליטה בעלויות חו"ג וכ"א יצירתיות והובלת צוות מקצועי במטבח. מתן שירות ללקוח. היקף משרה: ימים א’-ה’ 6:00-15:00. תנאים טובים למתאים/ה!!!!!!
דרישות:
ניסיון של 5 שנים לפחות בשירותי הסעדה בתור מנהל/ת איזור או ניהול מתחם הסעדה בחברות גדולות שהסעיד לפחות 1,000 איש- חובה!
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
229051
|